Zakaj retrofit koordinatnega merilnega stroja?

  • Pri večini koordinatnih merilnih strojev skozi leta ne prihaja do velike mehanske obrabe stroja, saj so le-ti v večini primerov podvrženi rednemu servisiranju in rekalibracijam. Zastara predvsem programska oprema, krmilniki  in senzorji (elektronika stroja).
  • Drugi razlogi za retrofit vašega merilnega stroja so potrebe po izboljšani merilni zmogljivosti vašega stroja, večji avtomatizaciji, izboljšani funkcionalnosti in uporabnosti programske opreme, priprava merilnega stroja na prihodnje izzive merjenja, …

Celovita rešitev iz Renishaw-ja


Uporabniki vseh blagovnih znamk koordinatnih merilnih strojev imate sedaj priložnost, da lahko spremenite svoje merilne zmogljivosti z nadgradnjo na inovativni merilni sistem Renishaw. Renishaw zagotavlja celovito rešitev za koordinatne merilne stroje za naknadno vgradnjo, ki temelji na univerzalnem UCC krmilniku.

V kombinaciji z neprekosljivo paleto glav s proženjem na dotik, 3-osimi skenirnimi glavami in 5-osnimi merilnimi glavami, kot tudi akreditiranimi kalibracijami koordinatnih merilnih strojev ki jih izvajamo, so sestavljeni vsi elementi, za zagotavljanje strokovne in najsodobnejše rešiteve za naknadno vgradnjo na koordinatnih merilnih strojih.

UCC krmilnik je usklajen z I + + DME protokolom, ki daje uporabnikom svobodo uporabe katere koli programske opreme s funkcijo I + + DME odjemaleca.

Retrofite izvaja mreža pooblaščenih Renishaw retrofiterjev med katere spada tudi naše podjetje, kar je vidno tudi na njihovi spletni strani http://www.renishaw.com/en/retrofit-partners–10077

Z nadgradnjo koordinatnega merilnega stroja mu lahko podarite novo življenje …

Kontaktirajte nas.

Na vašo poizvedbo bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

KONTAKT