Skenirne merilne glave

SP25M

SP25M združuje dva senzorja v enem ohišju. Uporabniki lahko izbirajo med petimi moduli za skeniranje (ki lahko nosijo tipala M3 dolžine od 20 mm do 400 mm) in adapterskim modulom, ki je združljiv z družino merilnih modulov Renishaw TP20. En sam merilni sistem tako omogoča funkciji skeniranja in merjenja s proženjem na dotik. Glava SP25M je s svojo kompaktno izvedbo in pritrditvijo Autojoint združljiva z merilnimi glavami PH10M/MQ in PH6M.

SP600

Na voljo so trije vsestransko uporabni sistemi merilnih glav za skeniranje SP600 (SP600, SP600M, SP600Q). Vsak sistem je sestavljen iz same merilne glave, PC vmesniške kartice in nosilca za menjavanje merilnih modulov.

SP80 / SP80H

Merilni glavi za skeniranje SP80 in SP80H z montažo na nastavek KMS zagotavljata vodilno zmogljivost skeniranja v svojem razredu ter najbolj fleksibilno uporabo dolgih tipal za maksimalno produktivnost.

SP80 se pritrdi na standardni vertikalni nastavek in lahko nosi tipala z dolžino do 800 mm, tudi zvezdaste konfiguracije tipal. Glava SP80H je namenjena pritrditvi na horizontalni nastavek in lahko nosi tipala z dolžino do 500 mm vključno z zvezdastimi konfiguracijami.

Merilne glave s proženjem na dotik

TP20

SP25M združuje dva senzorja v enem ohišju. Uporabniki lahko izbirajo med petimi moduli za skeniranje (ki lahko nosijo tipala M3 dolžine od 20 mm do 400 mm) in adapterskim modulom, ki je združljiv z družino merilnih modulov Renishaw TP20. En sam merilni sistem tako omogoča funkciji skeniranja in merjenja s proženjem na dotik.

Glava SP25M je s svojo kompaktno izvedbo in pritrditvijo Autojoint združljiva z merilnimi glavami PH10M/MQ in PH6M.

TP200

Na voljo so trije vsestransko uporabni sistemi merilnih glav za skeniranje SP600 (SP600, SP600M, SP600Q). Vsak sistem je sestavljen iz same merilne glave, PC vmesniške kartice in nosilca za menjavanje merilnih modulov.

Motorne indeksirne glave PH10

V seriji so trije modeli PH10, ki lahko nosijo vrsto različnih merilnih modulov in podaljškov ter jih je mogoče nastaviti v 720 ponovljivih položajev za dostop do vseh, tudi najtežje dosegljivih delov obdelovanca.

Glava PH10M lahko nosi dolge podaljške in kompleksne merilne glave, kakršni sta SP25M in TP7M. Visokoponovljiva pritrditev Autojoint omogoča hitro menjavo merilnega modula ali podaljška brez ponovnega umerjanja.

PH10MQ je različica PH10M, ki omogoča pritrditev motorne glave neposredno na nastavek koordinatnega merilnega stroja, pri čemer se os B glave nahaja znotraj samega nastavka. Pritrditev merilne glave je po zaslugi te možnosti krajša in bolj kompaktna, saj iz nastavka izstopa samo os A.

Glava PH10T je podobna glavi PH10M, namesto pritrditve Autojoint za merilni modul pa ima navoj M8. Vse merilne module in podaljške z navojem M8 kot sta TP20 in TP200 je mogoče pritrditi neposredno na glavo. Glava PH10T je popolnoma združljiva z vsemi sistemi za menjavo tipal in merilnih modulov Renishaw.

Kontaktirajte nas.

Na vašo poizvedbo bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

KONTAKT